Cute Pencil -->

[ ilusi ]

Ilusi, mimpi & realiti

Wednesday, June 26, 2013

Ohh DIY !

Assalamualaikum. Ehem.Ehem. Tak perasan header baru titew ke? hahahaha. Lempang kang.

Dalam bulan ni aku terlebih excited pulak pasal DIY-DIY bagai ni. Mak aku la ni. Mula-mula kitaorang cat rumah. Yes kitaorang. Yang bersamaan aku, mak dan adik-adik aku. Dan kitaorang semua perempuan. Yes perempuan yang catkan rumah. Yes cat rumah. YES ada jugak yang kena baling dalam lombong disebabkan YES ! upsss. OK. NO more YES.

Dah habis cat rumah, so ada la saki baki cat yang tak guna tu. Aku pun mula tunjukan bakat aku yang ohsem ni buat corak kat dinding bilik air. Dinding bilik air pon, bilik air lah. Sebab nanti lari tak cukup tanah kena kejar dengan mak kalau aku buat corak kat dinding ruang tamu.

TAPI... aku tak nak tunjuk DIY tu. Sogan la eden. hehehe. Nak tunjuk DIY yang korang sendiri boleh cuba. Lagi-lagi yang sukakan pokok-pokok macam cik wahidah yang cute ni. Ehh. ok sila batuk 3 hari.

Cuba jangan tak cuba :)



















Haa. Simple je pon kan. Ok selamat mencuba ;)

5 comments:

  1. kreatif nyer...semua cantik2 belaka...kalu sy eentah bla la nk buat ;-)

    ReplyDelete
  2. cantiknya....akak ni suka tanam,nak membeleknya tu yg malas...

    ReplyDelete
  3. Cantik2lah...sangat kreatif..boleh dicuba ni.. :)

    ReplyDelete